Zorgverzekeraar

In veel gevallen is het mogelijk om een vergoeding via de zorgverzekeraar te ontvangen vanuit de aanvullende verzekering.

Voorlopig wordt sportmassage niet vergoed door de zorgverzekeraars. Er zijn goede resultaten gehaald door sportmassage in combinatie met cranio-sacraaltherapie. Als je hiervoor kiest valt de behandeling onder de tarieven van cranio-sacraaltherapie, en kan het wel worden vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Joyce van der Zalm is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze, VBAG.

Joyce staat ingeschreven onder nummer 2.111004A

 

Daarnaast is zij aangesloten bij de Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg en staat zij geregistreerd in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg als Registertherapeut BNG®.

Het RBGN registratienummer is 910467R

 

Als erkend zorgverlener staat Joyce van der Zalm geregistreerd in de Vektisdatabank onder AGB-code 90-045245. De praktijkcode is 90-53898.

Dit is een database waarin gegevens van artsen en andere zorgverleners in Nederland staan geregistreerd. Deze registratie omvat, naast de algemene persoons– en praktijkinformatie, ook gegevens die van belang zijn voor het communicatie– en declaratieproces tussen zorgverlener en zorgverzekeraar. De gegevens worden verzameld en onderhouden door de zorgverzekeraars met als doel een eenduidige registratie en identificatie van zorgverleners.

 

Vergoedingen zijn afhankelijk van welke zorgverzekeraar het betreft, en welke aanvullende verzekering je hebt. Wil je hierin zekerheid, raadpleeg dan de verzekeringsvoorwaarden.

Bedenk dat je altijd eerst zelf de factuur contant voldoet, en deze daarna pas kunt declareren.

Wanneer je een maximumbedrag per jaar mag declareren, is het raadzaam om even na te gaan of je eerder in het jaar al gebruik hebt gemaakt van natuurgeneeskundige zorg of andere complementaire zorg elders.

 

 

 

© Mijn Welzijn Algemene VoorwaardenDisclaimer